Otvoren novi ured tvrtke Rijeka Gateway

  December 9, 2022

  U četvrtak 8. prosinca 2022. godine održano je svečano otvorenje novouređenog prostora u zgradi Lučke uprave Rijeka u kojoj će u sljedeće tri godine biti smješten ured tvrtke Rijeka Gateway d.o.o.

  Gosp. Denis Vukorepa, ravnatelj Lučke uprave Rijeka i gosp. Koen Benders, direktor tvrtke Rijeka Gateway zajedno su sa svojim djelatnicima simbolično obilježili ovaj dan zahvalivši se svima koji su bili uključeni u petomjesečno razdoblje obnove.  Ovom prilikom ravnatelj Lučke uprave Rijeka je istaknuo cjelokupni značaj projekta Rijeka Gateway za Rijeku koja postaje logističko središte srednje i istočne Europe te iskazao punu potporu pri implementaciji projekata i uspostavljanju uspješne suradnje.

  Novi koncesionar Lučke uprave Rijeka tvrtka Rijeka Gateway potpisala je ugovor o koncesiji za razvoj i gospodarsko korištenje Zagreb Deep Sea kontejnerskim terminalom u luci Rijeka. U zajedničkom vlasništvu tvrtke APM Terminals, jednog od najuglednijih svjetskih operatera kontejnerskih terminala i hrvatske tvrtke Enna Logic, tvrtka će doprinijeti kvaliteti brzog, sigurnog i održivog kontejnerskog prometa i jačanju strateške pozicije riječke luke.

   

  Povezane novosti

  05-11-21

  DAN ZA POVIJEST: Potpisan ugovor o konces...

  U Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka, u petak 5. studenog 2021. u ...

  20-05-22

  Svečano otvorenje ureda Lürssen Design Ce...

  Dana 20. svibnja 2022. godine na terminalu u riječkoj luci svečano je otvoren novouređe...