HITNA OBAVIJEST za kamionske prijevoznike

October 29, 2019

OD 4.11.2019. GODINE NAJAVU ULASKA TERETNIH VOZILA U RIJEČKU LUKU
MOGUĆE IZVRŠITI ISKLJUČIVO PUTEM ONLINE APLIKACIJE PORTUNUS.HR

U ponedjeljak, 4.11.2019. započinje isključiva primjena aplikacije Portunus.hr za online najavu ulaska teretnih vozila na područje riječke luke i više neće postojati mogućnost najave za ulazak kamiona fizičkim putem. Stoga, sve najave dolazaka kamiona u lučko područje za mjesec studeni, moraju biti prijavljene preko online aplikacije.

Ovim putem upućujemo hitan poziv da pristupite novoj aplikaciji te o uvođenju ovog novog sustava obavijestite sve svoje poslovne korisnike i partnere koji ulaze u područje riječke luke kojim upravlja Lučka uprava Rijeka. Molimo Vas da se u što kraćem roku upoznate s novom procedurom kako bi se izbjegle eventualne poteškoće i omogućilo nesmetano obavljanje djelatnosti na lučkom području.

Kako bi procedura ulaska kamiona u riječko lučko područje bila što jednostavnija, brža i sigurnija te isplativija, Lučka uprava Rijeka je još u srpnju 2019. godine uvela inovativno rješenje za sve svoje korisnike putem posebne aplikacije portunus.hr.

Kao što je navedeno, isključiva primjena aplikacije započinje u ponedjeljak, 4.11.2019. godine stoga molimo korisnike da se u što kraćem roku upoznaju s novom procedurom kako bi se izbjegle eventualne poteškoće i omogućilo nesmetano obavljanje djelatnosti na lučkom području.

Kontakt za korisnike:

portunus@ipc.hr

Napomena: prije stupanja u kontakt, molimo Vas registrirajte se na www.portunus.hr

Slijedite upute na PROMOTIVNOM FILMU!

Detaljne informacije o aplikaciji su dostupne na linkovima niže:
www.portunus.hr
https://www.portauthority.hr/novosti/e-zahtjevi-na-novom-portalu/

Povezane novosti

25-07-19

E – dozvole za kamione

PROMO FILM! Upute za novi način ishođenja e-...

05-11-18

Zahtjevi za ulazak u luku

ELEKTRONIČKI ZAHTJEV ZA TERETNA VOZILA...