VIRTUALNO: DigLogs – 4. projektni sastanak

  October 24, 2020

  Virtualni sastanak projektnih partnera na projektu DigLogs održao se 22. i 23. listopada 2020. Četvrti projektni sastanak po redu održan je putem internetske platforme kako bi predstavnici projektnih partnera ažurirali svoje projektne aktivnosti, rezultate dostignutih miljokaza i buduće aktivnosti. Partneri su posebno razgovarali o konačnoj verziji miljokaza i metodologiji, radnom planu projekta i rokovima faze pilot testiranja.

  “Trenutno smo u fazi u kojoj svaki partner detaljno izrađuje pilot plan rada. Unatoč malim kašnjenjima zbog pandemije COVID-19, još uvijek uspijevamo izvršiti projektne zadatke. Uskoro pristiže faza u kojoj bi trebala biti izrađena Bijela knjiga utemeljena na miljokazima “mape putovanja” za implementaciju projekta. Cilj Bijela knjige je osnažiti utjecaj projekta na vanjske dionike i ciljne skupine privatnog i javnog sektora. Bijela knjiga definirat će izgled buduće provedbe, utvrditi kritična pitanja koja će odrediti hoće li se piloti razvijati nakon projekta, itd. ”

  Sveučilište u Rijeci – Pomorski fakultet – Vodeći partner projekta DigLogs

   

  Izvadak iz Newslettera br. 11 ovdje!

  Projekt DigLogs je europski projekt sufinanciran iz programa Interreg Italy-Croatia CBC prioritetne osi 4. Projekt ukupne vrijednosti 2.555.427,50 Eura sufinanciran iznosom od 2.172.113,37 Eura. Provedba projekta predviđena je od 2019. do 2021. godine. Vodeći partner je Pomorski fakultet u Rijeci Sveučilišta u Rijeci.

  Više o projektu ovdje!

   

  Povezane novosti

  01-01-19

  INTERREG HR-ITA – DigLogs

  Interreg HR - ITA 2014/2020 Naziv projekta:  DIGLOGS - Digitalising Logistics processe...

  09-06-21

  VIRTUALNO: DigLogs – 5. projektni s...

  Dana 8. i 9. lipnja 2021. godine virtualnim je putem održan 5. partnerski sastanak proj...