TalkNET Newsletter 2019

  February 5, 2019

  Izdanje prvog glasila projekta TalkNET

  U okviru europskog projekta Interreg CE TalkNET izdan je prvi broj glasila (newslettera)  koji predstavlja sve projektne aktivnosti koje su započele održanim inicijalnim (kick-off) sastankom u Veneciji, Italiji u srpnju 2017 sve do siječnja 2019. godine.

  Glasilo nudi konkretne informacije o svim događanjima i predstavljanjima projekta u dunavskoj i alpskoj regiji, intervjue s tematskim koordinatorima konzorcija ZAILOG Quadrante Europa Freight Village i Codognotto Poland čiji su predstavnici  konkretnije govorili o izazovima radnih paketa i analizi studija koje će omogućiti daljnji razvoj a odnose se na 10 studija koje govore o povezivanju posljednjih kilometara multimodalnih čvorova, 8 studija o učinkovitosti i optimizaciji multimodalnih terminala, 15 studija o procjeni tržišnih mogućnosti za pojačanje ili aktiviranje novih multimodalnih usluga, 5 studija o primjeni alternativnih goriva i 10 studija o  rješenju energetske učinkovitosti.

  U glasilu je opisan i susret svih projektnih partnera u Szeczinu na održanom 3. upravnom odboru (Steering committee). Osim upravljanja projektima i financijskih pitanja, raspravljalo se i o planiranju ciljanih događaja kao što je Transport Logistic München 2019, koji će se baviti organizacijom aktivnosti suradnje kao što su B2B sastanci s ciljem poticanja suradnje među različitim ključnim akterima u teretnom prometu.

  Glasilo br. 1  (Newsletter)  siječanj 2019.  otvori!

  Službena stranica TalkNET projekta otvori!

  Povezane novosti

  20-06-17

  INTERREG CE – TalkNET

  Program Interreg Središnja Europa 2014/2020 Naziv projekta: Transport and Logistics St...

  16-07-20

  TalkNET – Završna međunarodna konfe...

  U četvrtak 16. srpnja 2020. od 10.00 do 12.30 sati održana je online Međunarodna završn...

  08-07-17

  TalkNET – održan 1.(kick-off) sastanak

  Lučka uprava Rijeka kao projektni partner aktivno sudje...