Zamjena ID kartica za ulazak na područje luke Rijeka

  October 13, 2021

  Poštovani,

  Lučka uprava Rijeka u postupku je zamjene ID kartica koje koristite za ulazak na područje luke Rijeka. Postojeće kartice prestat će s upotrebom, a ulazak će se omogućiti novim ID karticama bez kojih kretanje lučkim područjem više neće biti moguće.

  Ishodovanje nove kartice vrši se samostalno od strane korisnika putem sustava Portunus.hr (https://visit.portunus.hr/login)

  U postupku prijave potrebno je podnijeti zahtjeve za djelatnike i vozila putem sustava Portunus.hr, a u tome je korisno slijediti upute za prijavu!

  Nakon uspješno podnesenog zahtjeva i odobrenja istog, dobit ćete obavijest o odobrenju zahtjeva i informaciju o preuzimanju novih iskaznica putem e-maila.

  Važna napomena za korisnike koji su već prijavljivali kartice putem sustava Portunus.hr
  • Nije potrebno ponovno podnositi zahtjev sve kartice koje su već izdane kroz sustav Portunus.hr. Takve će se kartice samo zamijeniti novim.
  • Ukoliko imate problema sa očitavanjem nove kartice na ulazima u lučko područje budite slobodni obratiti se djelatnicima Securitasa koji će vam pomoći pri ulasku

  Prilikom preuzimanja novih iskaznica potrebno je vratiti stare iskaznice.

  Za sva dodatna pitanja i objašnjenja stojimo Vam na raspolaganju možete nam se obratiti na dozvole@portauthority.hr ili broj telefona 051 351 153

  LUČKA UPRAVA RIJEKA

  Povezane novosti

  25-07-19

  E – dozvole za kamione

  PROMO FILM! Upute za novi način ishođenja e-...