Rijeka Nautic Show 2018

  September 30, 2018

  Podrškom na ovogodišnjem nautčkom sajmu Rijeka Nautic Show, Lučka uprava Rijeka izlagala je uz 70 domaćih i inozemnih izlagača. U trajanju 8. do 10. listopada 2018. godine na Gatu Karoline Riječke, sajam je ponudio izlagačima mogućnost predstavljanja svojih ponuda plovila opreme i različitih usluga u nautici, donoseći i niz noviteta. Sajam su u petak, 28. rujna, otvorile Prve riječke mažoretkinje nakon čega je slijedla pokazna vježba Županijskog operativnog centa za zaštitu mora u Primorsko-goranskoj županiji i razgledavanje specijaliziranih brodova koji sudjeluju u vježbi te predstavljanje inovacije ronilice Mantis autora Krune Zubčića.

  Na Botelu Marina uslijedila je panel diskusija u organizaciji HGK ŽK Rijeka – pod naslovom Rijeka kao novi nautički centar na Jadranu.

  Cjelodnevna događanja na sajamskom trgu i u velikom šatoru tijekom održavanja sajma uključivala su prezentaciju novog vodocikla Tramontana, projekta “Udruge tehničke kulture zajedno”, edukacija mladih u korištenju ribarskih alata, prikaz tehnike ribolova s brodica, pokaznu utrku radio upravljivih jedrilica klase “One meter”, školu jedrenja, prijevoz posjetilaca brodicama od Gata do Molo longa, prezentaciju modelarske radionice leta dronovima, izložbu podvodnih fotografija, humanitarnu akciju za Klub “Srce” te izložbu inovacija u pomorstvu i nautičkom turizmu.

  Povezane novosti

  21-09-21

  Rijeka Boat Show 2021

  U Rijeci, na Gatu Karoline Riječke, od 24. do 26. rujna održat će se nautički sajam Rij...