Donacija klimatizacijskih uređaja Kliničkom bolničkom centru Rijeka

  January 21, 2020

  Danas je u sjedištu Lučke uprave Rijeka održan prigodni sastanak predstavnika Lučke uprave Rijeka i Kliničkog bolničkog centra Rijeka na kojem je izvršena primopredaja klimatizacijske opreme koju je Lučka uprava Rijeka donirala KBC-u Rijeka.

  Uvažavajući ugled i značaj Kliničkog bolničkog centra Rijeka za društvenu zajednicu, te ključan doprinos za kvalitetu života građana Rijeke i šire regije, Lučka uprava Rijeka je zdravstvenoj ustanovi donirala ukupno pet klimatizacijskih uređaja visoke energetske učinkovitosti, uključujući i troškove montaže. Darovana tehnika poslužit će u aktivnostima poboljšanja standarda boravka pacijenata na bolničkim odjelima.

  Doniranu je opremu Lučka uprava Rijeka koristila za svoje potrebe, a nalazila se na upravnoj zgradi na kojoj su u tijeku radovi na sanaciji i uređenju pročelja. Zgrada je izgrađena 1855. godine i predstavlja povijesno važnu građevinu na području zaštićene urbanističke cjeline grada Rijeke. Sanacijom i uređenjem pročelja, objektu će biti vraćen prvobitni izgled tadašnje Palače Pomorskog gubernija, te ponovo postavljanje vanjskih jedinica klimatizacijske opreme na obnovljeno pročelje zgrade nije moguće. Donacijom će funkcionalna klimatizacijska oprema visoke energetske učinkovitosti biti predana KBC-u Rijeka na daljnje korištenje.

  Prigodnom događanju prisustvovali su Denis Vukorepa, ravnatelj Lučke uprave Rijeka, te iz Kliničkog bolničkog centra Rijeka, Snježana Juričić, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo i Gradimir Šain, rukovoditelj Službe za tehničke poslove.

  Povezane novosti

  31-12-20

  400.000,00 kuna za sanaciju posljedica po...

  Lučka uprava Rijeka je donirala 400.000,00 kuna za sana...

  19-09-18

  Lučka uprava Rijeka

  Nakon proglašenja Republike Hrvatske samostalnom državo...

  27-08-20

  Lučka uprava Rijeka iznova darivala riječ...

  Lučka uprava Rijeka predala pet uređaja visoke energetske učinkovitosti Donacija u o...

  03-10-18

  O ustanovi

  Lučka uprava Rijeka je neprofitna ustanova za upravljan...

  18-12-20

  Čestitka Lučke uprave Rijeka

  Dragi koncesionari, poslovni partneri, članovi lučke zajednice i svi posjetitelji naše ...