Novosti

 • 13.06.2018.

  JAVNI NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnog prostora

 • 28.05.2018.

  Predstavnici čelništva lučkih uprava Drač i Rijeka potpisali su Memorandum o suradnji

  Glavni ravnatelj Lučke uprave Drač, Afrim Bakaj i gđa. Zorka Beganović, pomoćnica ravnatelja Lučke uprave Rijeka potpisali su Memorandum o suradnji. čime su potvrdili konkretan zajednički rad na pitanjima gospodarske promocije kojom će se povećati trgovinska razmjena. Ujedno, sporazum omogućuje predstavljanje komercijalnih potencijala, razmjenu iskustava koja se odnosi, prije svega na pružanje lučkih usluga, informatički razvoj i logističku tehnologiju kroz brojne mogućnosti za sastanke, pregovore i konzultacije o prevladavajućim regionalnim pomorskim prilikama

 • 22.05.2018.

  Projekt TalkNET

  Lučka uprava Rijeka kao projektni partner aktivno sudjeluje u provedbi Europskog projekta pod nazivom TalkNET- Transport and Logistics Stakeholders Network.

 • 17.05.2018.

  JAVNI NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnog prostora - Torpedo (objekt br. 42)

  Predmet zakupa je poslovni prostor u objektu u vlasništvu Lučke uprave na lokaciji  “Torpedo” u Rijeci, M.Barača 19. Prostor koji se daje u zakup jest: dio prostora na I katu objekta br. 42, hala i prateći objekti ukupne površine od 1.690,57 m².

 • 04.05.2018.

  JAVNI NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnog prostora na lokaciji "Torpedo"

  Dana 4.5.2018. objavljuje se JAVNI NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnog prostora na lokaciji "Torpedo"   Natječaj za zakup predmetnog poslovnog prostora provodi se sukladno odredbama Odluke o uvjetima i postupku davanja u zakup poslovnog prostora koju je donijelo Upravno vijeće Lučke uprave Rijeka dana 12. srpnja 2017. godine. Predmet zakupa je poslovni prostor u objektu u vlasništvu Lučke uprave na lokaciji   “Torpedo” u Rijeci, M.Barača 19. Poslovni prostor se daje u zakup za obavljanje djelatnosti skladištenja smrznute robe i plodova mora.   Rok za podnošenje pisanih ponuda u zatvorenim omotnicama je najkasnije do 16. svibnja 2018. godine do 12,00 sati.