Novosti

 • 31.07.2018.

  Nova privremena regulacija prometa zbog radova u projektu „Razvoj multimodalne platforme u luci Rijeka i povezivanje s kontejnerskim terminalom Jadranska vrata“

  U ponedjeljak, 6. kolovoza 2018. godine stupa na snagu privremena regulacija prometa u Rijeci, u ulici Riva i Ulici I. Zajca koja će biti na snazi do sredine 2020. godine, odnosno do završetka radova u projektu „Razvoj multimodalne platforme u luci Rijeka i povezivanje s kontejnerskim terminalom Jadranska vrata“. Također, radovi će utjecati na promet i u ulici Šetalište XIII. divizije gdje početak radova i postavljanje nove prometne signalizacije počinje u tjednu od 06. do 10. kolovoza te u zoni priključaka na gradilište.

 • 13.06.2018.

  JAVNI NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnog prostora

 • 28.05.2018.

  Predstavnici čelništva lučkih uprava Drač i Rijeka potpisali su Memorandum o suradnji

  Glavni ravnatelj Lučke uprave Drač, Afrim Bakaj i gđa. Zorka Beganović, pomoćnica ravnatelja Lučke uprave Rijeka potpisali su Memorandum o suradnji. čime su potvrdili konkretan zajednički rad na pitanjima gospodarske promocije kojom će se povećati trgovinska razmjena. Ujedno, sporazum omogućuje predstavljanje komercijalnih potencijala, razmjenu iskustava koja se odnosi, prije svega na pružanje lučkih usluga, informatički razvoj i logističku tehnologiju kroz brojne mogućnosti za sastanke, pregovore i konzultacije o prevladavajućim regionalnim pomorskim prilikama

 • 22.05.2018.

  Projekt TalkNET

  Lučka uprava Rijeka kao projektni partner aktivno sudjeluje u provedbi Europskog projekta pod nazivom TalkNET- Transport and Logistics Stakeholders Network.

 • 17.05.2018.

  JAVNI NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnog prostora - Torpedo (objekt br. 42)

  Predmet zakupa je poslovni prostor u objektu u vlasništvu Lučke uprave na lokaciji  “Torpedo” u Rijeci, M.Barača 19. Prostor koji se daje u zakup jest: dio prostora na I katu objekta br. 42, hala i prateći objekti ukupne površine od 1.690,57 m².