Novosti

 • 07.07.2017.

  INFORMACIJA O POTPISIVANJU SPORAZUMA O SURADNJI IZMEĐU

  U Poljskoj se 6. i 7. srpnja 2017. godine održava 2. summit Incijative „Tri mora“ - Jadran-Baltik - Crno more, na kojem sudjeluje 12 srednjeeuropskih i baltičkih zemalja. Značaj Inicijative je prije svega u gospodarskom i infrastrukturnom smislu, dakle za cilj ima kontinuirano unaprjeđenje gospodarskog i prometnog povezivanja država članica Inicijative. Lučka uprava Rijeka će ovom prigodom prezentirati potencijale i mogućnosti riječkog prometnog pravca te naglasiti značaj razvojnih projekata riječke luke i njihovog provođenja jer su isti ključni preduvjeti za  modernizaciju, podizanje kvalitete usluga i uopće konkurentnosti riječkog pomorskog prometnog pravca. Summit „Tri mora“ prilika je da se još jednom naglasi važnost uključivanja riječke luke kao „core“ luke na prometni koridor Jadran - Baltik čime će se najveća hrvatska luka kvalitetnije prometno integrirati u Europski prometni prostor.

 • 26.06.2017.

  Rijeka - MedCruise luka tjedna

  Udruženje mediteranskih luka za prihvat brodova na kružnim putovanjima - Medcruise izabrala je Rijeku za luku tjedna.

 • 30.05.2017.

  Kruzeri u Rijeci - 2017.

  Dolazak kruzera "Seven Seas Voyager", brodarske kompanije Regent Seven Cruises u riječku luku

 • 09.05.2017.

  Poljski ministar morskog gospodarstva i unutarnjih plovnih putova u posjetu Lučkoj upravi Rijeka

  Drugog dana službenog posjeta, 9. svibnja, ministri Gróbarczyk i Butković održali su sastanak s predstavnicima Lučke uprave Rijeka i predstavnicima tvrtki koncesionara Luke Rijeka d.d., OT Logistics, JANAF d.d., Jadranska vrata d.d., Uljanik d.d. i brodogradilišta Viktor Lenac.

 • 08.05.2017.

  16. Sajam prometa, logistike i telematike u Müchenu

  Ove godine, već tradicionalno, održava se 16. Sajam prometa, logistike i telematike u Müchenu, Njemačka, od 9. do 12. svibnja 2017. godine.   Dana 10. svibnja 2017. godine s početkom u 11:00 sati na štandu 121 u hali B4 Lučka uprava Rijeka će sa koncesionarima Jadranska vrata d.d. i Luka Rijeka d.d. predstaviti prometne i investicijske potencijale.